СОЛАРИУМА ПРОТИВ УМОРАТА ОТ ДЪЛГИЯ ПОЛЕТ

С КОНАКТНИ ЛЕЩИ В СОЛАРИУМА

Много фенове на тена често си задават въпроса: Позволено ли е да се печем в солариума с контактни лещи?...

прочети цялата статия


ДА СЕ ПЕЧЕМ, НО ПРАВИЛНО

  Не е достатъчно да легнете на който и да е солариум. Няколко неща трябва да бъдат съобразени, за да може наистина да се насладите на посещението си в соларното студио... вечер...

прочети цялата статия

С все по-гъстата мрежа от самолетни връзки и все по-късото времетраене на полетите, дори и най-отдалечените точки на планетата са станали достижими за относително кратко време. Нашата мобилност почти няма граници. Но биологичният ни часовник се разстойва при преминаването на часовите пояси. При изследване на възможностите на организма ни да се аклиматизира възможно най-добре, се използва проучване на NASA, в което астронавти се обливат с определено количество светлини душове и така се подготвят за космически полети.

Според „Wallstreat Journal” оптималното време за посещение на солариум при дълги и уморителни полети зависи от тяхната посока. При нощни полети от САЩ към Европа е най-добре пасажерът да ползва солариум сутринта или преди обяд на деня, в който пристига. За пасажери в посока към САЩ вестникът препоръчва да се посети солариум не по-рано от късния следобяд или ранната вечер.

Солариум | Ergoline | Соларна козметика | Управление на солариум | Соларно студио | Съвети за тен